0
Dünya Mobil kongresinde tanıtılan cihaz HTC One M9'un satış fiyatı belli oldu. Baştan söylemek gerekirse hiç de ucuz bir cihaz olmayacak. Özellikle ülkemiz için ortaya çıkacak fiyattan korkabilirsiniz.

HTC One M9 ön siparişe sunuldu. Ön sipariş fiyatı belki biraz daha pahalıdır ama yine de telefonun kaç paraya satılacağı yönünde bize fikir veriyor. İşte HTC One M9'un satış fiyatı;

HTC Shop Almanya telefonu ön siparişe açtı ve fiyat olarak 750€ olarak belirledi. Bunun resmi bir fiyat olması gerekçesiyle önem arzettiğini belirtmek gerek. Peki Almanya'da 750€'ya satılan bu cihaz ülkemizde kaç paraya satılır?

Bildiğiniz gibi ülkemiz özellikle elektronik cihazlara koyduğu vergiyle ünlü. Yani cihaz ülkemize giriş yaptığında neredeyse 2 katı fiyatına çıkıyor. Bir çok telefon üreticisi telefonun asıl fiyatında indirim yapmak zorunda kalıyor.

HTC One M9'un Türkiye satış fiyatından bahsedecek olursak Almanya'daki fiyatla 2100 Liralık bir hesap oluyor . Telefonu umarız ülkemizde 2300 Lira gibi bir fiyata satın alabiliriz. Eğer HTC, telefonu daha ucuz bir fiyattan ülkemize sokmazsa rakamlar değişebilir. Ya da en iyi ihtimalle Avrupa ile aynı fiyattan telefonu alabiliriz.


Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top