0
Apple Watch tanıtıldı ve dünyada büyük bir etki yarattı. Peki Apple Watch'tan beklediklerimiz ve onun bize sundukları neler? Neden Apple Watch almalıyız? Hepsini kısa kısa bu yazıda bulabileceksiniz.

Kişisel teknoloji, bir kıyafet: Apple Watch şirketin bu güne kadar ürettiği en kişisel teknoloji. Ayrıca şirket Apple Watch'u özellikle renk bakımından oldukça özgür bırakıyor. Değiştirilebilir kordonlar ve size en yakışan rengi seçmeniz için bir sürü alternatif var.

Tam bir saat, dakik: Apple Watch asıl olması gereken yönde gerçekten umut vadediyor. Zira işin saat tarafı oldukça kaliteli görünüyor. Apple'ın iddiasına göre Apple Watch'un sadece 50 milisaniyelik bir hata payı var. Bu da uluslar arası standartlarda önemli ölçüde iyi.

Bildirimler ve iletişim: Apple Watch ile iletişim anlayışımız değişiyor. En çok hoşunuza giden kısım ise bildirimler olacak. Saate bir bildirim geldiğinde kolunuz hafifçe titreyecek. Tam da bildirim almak istediğiniz gibi değil mi?

Fitness ve sağlık konusunda iyi: Cihaz sizin gün boyu yaptığınız hareketin kaydını tutar. Ve size en sonunda büyük resmi gösterir. Çok mu haraket ediyorsunuz yoksa yeterince hareketli değil misiniz hepsini Apple Watch ile görebilirsiniz.

Değişik tarzlarda ve malzemede saatler: Apple Watch'un 3 ana modeli bulunuyor. Tarzınız burada belirleniyor. Paslanmaz çelik model daha çok klasik sevenlere giderken, spor model renkleriyle sizi çoşturuyor. Apple Watch Edition ise 18 ayar altın kasalarıyla daha ileri düzey şıklık arayanlara hitap ediyor.

Apple Watch size neler katar hepsini cevaplamaya çalıştık. Cihazın içindeki uygulamalar zaten iOS'un mobil versiyonu olacakalar. Apple'ın ilk başlarda performans sıkıntısı yaşayacağını düşünenlerdenim ama bu zaman içinde değişiyor. O konulara hiç girmeye gerek yok. Cihaz fiyat konusunda sizi memnun etmeyecek kadar pahalı ama deyip değmeyeceğine müşteri yorumları zaten karar verecektir.


Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top