0
Android 5.1 güncellemesi geldi. Güncelleme incelemesinden bir çok detay ortaya çıktı. Yakın zaman içinde gelecek yeni Android güncellemesiyle Google VPN gelebilir. İlk etapta Nexus 6 güncellemesiyle ortaya çıkacağı söylenen Google VPN, güvenle internete bağlanabileceğinizi söylüyor.

İnternete bağlanmak demişken Android 5.1 güncellemesiyle wifi sorunu çözülüyor. Çevrenizde bir çok wifi varken kendi wifi'ınıza bağlanmak eziyet haline gelebiliyordu. Güncellemeyle telefonunuz kendi wifi adresinizin daha güvenli ve bağlanılması gereken ağ olduğunu hatırlayacak.

Yeni hırsızlık önleyici geliyor. Yeni güncellemeyle Android işletim sistemine yeni bir anti-hırsızlık işlevi geliyor. Şimdilik Nexus 6 ve Nexus 9'a gelecek olan güncellemeyle çalınan telefonun birincil e-posta hesabı değiştirilemeycek. Değiştirilmesi çok zor olacak. O hesap kaldırılıp yerine yenisi eklenemeyecek.

Bildiğiniz gibi Android güncellemeleri ilk önce Nexus cihazlara geliyor. Oradan sonra güncelleme şirketlerin elinden diğer Android cihazlarına veriliyor. Nexus'unuz varsa güncellemeyi alıp neler olduğunu görebilirsiniz. Yoksa bizi takip edip güncelleme detaylarını öğrenebilirsiniz.


Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top