0
Windows Phone kullanıcılarına müjdeli haber, artık LINE ile görüntülü konuşabilirsiniz. Uzun zamandır Windows Phone kullanıcılarının beklediği güncelleme geldi. LINE artık Windows Phone'u da umursuyor ve kuıllanıcılar için görüntülü görüşme özelliğini getirdi. Güncelleme ile çeşitli hataların giderildiği ve performans artışı da sağlandığı gözleniyor.

Bir çok marka gibi LINE'da Windows Phone işletim sistemi için geliştirdikleri uygulamalarını ikinci plana atmıştı. Haklı sebepleri olabilir ama bir kere Windows phone almış kullanıcılar için kötü bir durum. Sonunda LINE üzerinden görüntülü görüşme yapabileceksiniz. Hepsinin de ücretsiz olduğunu unutmayın.

Mobil işletim sistemlerinin ilgi çeken en önemli özelliği mağazasının geniş alternatif seçeneklerine sahip olması. Ama bunun olması içinde kullanıcı sayısının artması gerekiyor. Zira geliştiriciler kullanıcı sayısının çok olduğu işletim sistemlerine eğiliyor. Bu da kısır döngünün oluşmasına neden oluyor. En azından Microsoft'un geliştiricileri daha fazla desteklemesi lazım ki Windows Phone'un mağazası gelişsin.


Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top