0
Fiyat performans telefonlar konusunda çığır açtığı için çok konuşulan OnePlus One çok ilgi görmüştü. Çok ilgi gördüğünden mi yoksa tedarik sıkıntılarından mı ya da her ikisinin karışımından mı tam olarak bilmiyoruz ama OnePlus One herkes tarafından satın alınamadı. Dünyada ilk kez bir telefonun davetiye yöntemiyle satıldığına şahit olduk. Belki de ilgiyi arttıran bu gizemdi. Şimdi o telefonun bir üst modeli geliyor ve şirket yöneticileri OnePlus Two sizi çok şaşırtacak diyor.

Günümüz teknolojisinde OnePlus Two'nun bizi tek şaşırtacağı durum herkesin istediği zaman onu alabilmesiyle olur. Zira her yeni telefon çok değişik, çığır açan bir teknolojiyle çıkabiliyor. OnePlus Two ise fiyatı daha aşağı çekemez, zira şirket en ucuz ve performansı en yüksek telefonlardan birini satıyor. Bu fiyata hangi değişik teknolojiyi ekleyebilirler çok merak ediyoruz.

Şirket CEO'suna göre OnePlus Two bizi şaşırtacakmış. Yöneticiye göre donanım açısından bizi şaşırtamaz çünkü piyadaki donanımlar zaten biliniyor. Bilinmedik bir donanım mı kullanacaklar. Tasarım açısından şaşırabiliriz. İşe yarar bir tasarım olursa da telefona duyulan ilgi gerçekten artar. Fiyat olarak bizi şaşırtacaklarına da emin olabilirsiniz. Bakalım OnePLus Two bu sene iddialarda yer aldığı gibi çıkacak mı?


Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top