0
Windows 10 ile birlikte gelecek bir diğer önemli yenilikten biri de Skype'ın varsayılan mesajlaşma uygulaması olarak entegre olarak yüklü olması. Aslında uygulama tam olarak Skype olmayacak, Skype'a entegre edilmiş bir mesajlaşma uygulaması olacak. İşte diğer detaylar...

Skype'a entegre edilecek bu uygulamanın en önemli özelliği bütün platformalarda eş zamanlı olarak çalışabilmesi. Hem bilgisayarınızdan hem de telefonunuzdan sohbet imkanınız var. Görsellere baktığınızda uygulamanın Apple'ın iMessega uygulamasına benziyor.

Bahsedilmesi gereken bir diğer özellik ise tıpkı WhatsApp'taki gibi insanlar telefon numaralarından bulunacak. Elbette normal Skype ekleme özelliği de olacak ama arkadaşlarınızı, tanıdıklarınızı aramayın diye birde cep telefonunuzdaki numralar bu uygulamayı kullanıyorsa direk olarak listenize eklenecek.

Son olarak söylemeye değer bulduğumuz konu ise Windows 10'da yer alacak bu uygulamanın kısa mesaj göndermek için de kullanılacağı söyleniyor. Ayrıca Microsoft ileride kısa mesaj göndermek için bilgisayarı da kullanabilecek. Sizleri bilgilendirmeye devam edeceğiz.


Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top