0
Microsoft WE 12'yi Windows 10 ile birlikte ön izleme sürümüne yüklemeyince dedikodular da başladı. Acaba Microsoft tarayıcı konusunda önemli yenilikler mi yapacak soruları internet dünyasında, Windows 10 popülerliğiyle birlikte yükselmeye başladı. Peki IE ile ilgili son dedikodular neler?

Şu an en çok konuşulan iki şey var. Microsoft IE 12 ile birlikte önemli değişikliklere imza atmış olabilir. IE'nin araüzü ve çalışma şeklini tamamen değiştirdiğini söyleyen çok fazla insan var. Denilene göre Microsoft IE'nin altyapısı olan Trident motorunu geliştirdi ve eskisiyle birlikte kullandı. Söylenene göre eski bir internet sitesi görüntülenmeye çalışıldığında eski motor devreye girecek. Bu şu an kullanılan tarayıcı mantığıyla yavaş çalışan bir IE olacak. Ama yeni ve güncel kodlarla yazılmış bir site için yeni geliştirilen motor devreye girecek ve daha hızlı bir deneyim yaşanacak.

Bir diğer görüşe göre Microsoft eskiyi tamamen ortadan kaldıracak. Yepyeni bir tarayıcı, arayüz ile karşımıza çıkacak ve bizi şaşırtacak. Bunun sebebi ise Microsoft'un akıllarda tarayıcı konusunda başarısız olarak kaldğı için yapacağı söyleniyor. Geliştirilen yeni motorlar birlikte yeni bir deneyim sunmayı hedefleyen Microsoft, bakalım söylentilerden hangisini yerine getirecek?


Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top