0
Dünyanın ilk kavisli akıllı telefonlarından biri olan G Flex'in en önemli bir diğer özelliği arka kapağının kendi kendini onarabiliyor olmasıydı. Küçük ama can sıkıcı çizikler bu telefona hiç bir etkide bulunmuyordu. Telefon çizilse de kendi kendine çizikler kapanıyordu. G Flex 2'de arka kapağın kendi çiziklerini onarması özelliği daha da güçlendirilmiş.

Bu teknoloji G Flex'te çok ilgi çekince G Flex 2'de de kullanıldı. Daha da güçlendirildi. G Flex 2'de çizik kapama işlemi daha hızlı gerçekleşiyor. Peki bu telefonun neden bu şekilde bir özelliği bulunuyor? Herkes biliyor ki telefonda gördüğümüz en ufak çizikler can sıkıyor. Bunun için bir sürü ekran koruyucu ya da kılıf alıyoruz. LG bu çileye en azından arka kapak için son vermek adına bu teknolojiyi geliştirdi.

Telefonu cebimize koyduk. Bozuk paralar ya da anahtarların bulunabileceği bir cepte telefonun arka kapağının çizilme ihtimali çok yüksek. Büyük hasar vermese de telefonun görünüşünü eskiten bu durum canımızı sıkabiliyor. G Flex 2'de kullanılan kendi kendini onarma teknolojisi, çizikleri hızlı bir şekilde kapatıyor. G Flex 2 için herhangi bir kılıf alma derdiniz olmasın.


Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top