0
LG bu telefonun yazılımlarını Google ile ortak geliştirdi. O telefon yakın zaman içinde, CES 2015'te tanıtılacak. Tanıtımda kullanılacağı düşünülen afiş bir teknoloji sitesi tarafından yayınlandı. Cihaz hakkında basit ipuçları veren afiş bizleri de merak içinde bırakıyor.

Gerçekten sağlam bir telefon olan LG G Flex'in bir diğer modeli, tam da telefonların elle bükülebildiği bir zamanda piyasaya çıkıyor ki insanların bükülme konusunda G Flex'e güvenleri tam. Çünkü ilk cihaz tam 50 Kilo kuvvet uygulanınca bile herhamgi bir zarar görmüyordu. Sadece esniyordu. Zaten özelliği de bu.

Cihaz tanıtımında en çok merak edilen konu Google ile ortak geliştirilen yazılımların ne olduğu ve ne işe yarayacağı. Zira bazı telefon üreticileri Google'tan uzaklaşırken LG'nin aksine Google 'a yakınlaşması da ilginç bir konu. Samsung, Google ile bütün ilişkisini kesmek adına çeşitli işbirliklerle kendi işletim sistemini üretti. Buna rağmen LG, telefonları için Google ile özel yazılımlar üretiyor ve telefonlarını daha ilgi çekici hale getiriyor.

Bakalım G Flex 2 ilk telefon gibi dayanıklı ve popüler olacak mı?


Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top