0
Android'in en iyi özelliklerinden bir tanesi inanılmaz derecede kişiselleştirilebilir olması. Bu özelliğin en etkili şekilde kullanıldığı kısım ise telefon başlatıcıları, marketteki adıyla launcherlar...Kişiselleştirilebilmenin bir gereği olarak market ücretli ve ücretsiz yüzlerce başlatıcıyla dolu. Hepsinin birbirinden güzel özelliği bulunuyor. Bu launcherlardan bir kaç tanesini sizler için derledik.

Blackpop launcher theme: Bu launcher Lollipop tasarımla ve ikonlarla son derece uyumlu ve herçekten kullanımı kolay bir şekilde karşımıza çıkıyor. Herhangi bir ikon bulunamadığı zaman başlatıcı sizlere yeni bir ikon seçmenizi söylüyor. En önemli özelliği karanlık bir yapısının olması. Bu da telefonu gerçekten hoş bir görünüme sokuyor. Bununla birlikte en önemli batarya tasarruf önerilerinden birisininde koyu renkler olduğunu söyleyelim. Ekrnda koyu renkler olduğu sürece ekranlar daha az enerji tüketiyor.



MIUI 6 Launcher Theme: Dünyanın en çok sevilen tasarımlarından birisi olan miui her telefona çok yakışıyor. Bu nedenle bir çok telefonda ve özellikle bir çok dilde bu sistemin romları kullanıyor. Siz o kadar büyük değişiklik yapmak istemiyorsunuz ama miui denemk mi istiyorsunuz. O halde bu launcher temasını kullanmak isteyebilirsiniz. Apex, Adw, Atom, Holo ve bir çok launcherla çalışıyor. Denemek için aşağıdaki linkleri kullanabilirsiniz.



iOS 8 Quantum Icon Pack Theme: 2000'e yakın ikonun bulunduğu ve her daim ikon çeşitliliğinin arttığı bu pakette sizi memnun edecek bir çok şey mevcut. HD kalitede olan bu tema şu an Android dünyasında popüler bir çok başlatıcı ile kullanılabiliyor. Nova, Apex, Adw, Ispire, Smart, Atom, Aviate, Solo, S Launcher gibi bir çok başlatıcı ile çalışan bu uygulama sizi memnun edecek.



Bu paket ve uygulamaların hepsinin ücretli olduğunu hatırlatalım. Google Play sayfasından kontrol edebilirsiniz. Verilen indirme linklerinden de ücretsiz olarak indirip kullanabilirsiniz.

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top