0
Yine ilginç bir araştırma, toplulukları bölme işinde uzman Amerika'dan geliyor. Amerika'da iPhone kullanıcıları ile Android kullanıcılarına karakte analizi yapıldı ve iki kullanıcı arasındaki farklar ilginç bir şekilde ortaya döküldü. Uzun zaman önce yapılan bir araştırmadaysa yine Amerika'da iPhone kullanıcıların Android kullanıcılarına göre daha zengin olduğu belirlenmişti.

Yeni araştırma daha bir özel. İki farklı maka kullanıcısının karakter analizi ortaya seriliyor. İşte merak edebileceğiniz detaylar;

iPhone kullanıcıları kendilerini çekici buluyor ve çoğu medya, basın yayın işinde çalışıyor. Çok iddialı bir karakter yapıları var ve çok hırslılar, başarılı olmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Şirket içinde üstlerinin kendilerini sevdiğini ve işinden memnun olduklarını düşünüyorlar. Çok sık seyehate çıkıyorlar. Kendilerine güvenleri yüksek ve cesurlar.

Android kullanıcıları; yaratıcı bir kişile sahipler, sanat ve spor alanında çalışmayı seviyorlar ya da çalışıyorlar. Android kullanıcılarının çoğunun yemek yapmayı bildiğini söylemek biraz ilginç olacak. Çok kibar bir kişilikleri var ve çok fazla televizyon izliyorlar. Maalesef alkol tüketimleri de yüksek. Sosyal medyada aktif şekilde rol alıyorlar. Yaratıcı kişiliklerini utangaçlık örtüyor ve çok sakin davranıyorlar.

Siz hangi cihazı kullanıyorsunuz ve bu araştırma sonuçları sizi de kapsıyor mu?


Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top