0
Steam'in muhteşem özelliği gerçekten rakiplerini üzebilir mi? Steam canlı yayın özelliğini devreye soktu. Bu özellikle birlikte insanlar Steam üzerinden oyun oynarken canlı yayında yapabilecek. İsteyenler oyunları canlı şekilde takip edebilecek. Bu sistem Twitch'te var. Hatta o canlı yayın sektörünün en iyisi diyebiliriz. Bütün oyun editörleri buradan yayın yapıyor. Peki Steam bunu ne kadar etkiler?

Steam dünyanın en büyük oyun platformlarından birisi ama bütün herkesin ihtiyaçlarına çözüm olmuyor. Gerçekten gereksiz ve eski oyunlarla dolmuş bir arşive sahip olan sistem yeni ve mükemmel oyunlara erişimi de sağlıyor.

Yine 'de dünyanın en büyük oyunlarıyla, MMOlarla arası pek yok. Steam'in yayınlandığı MMOlar pek ilgi görenler değil. Neden MMOlardan bahsediyorum çünkü aynı anda en çok oyuncu onlarda yer alıyor ve Steam bu fırsatı canlı yayın konusunda pek değerlendiremeyecek.

Canlı yayınlar Steam arayüzünden başka Chrome ve Safari üzerinden Steam sayfasından da izlenebilir olacak. Steam dünyanın en kalabalık oyun platformu ve canlı yayın özelliği bizce diğer sistemleri üzecektir.


Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top