0
Skype'ın mobil rakipleri aldı başını gidiyor. Bu gidişte Skype'ın yerini sorgulayıp duruyoruz. Bildiğinizi gibi bilgisayarlar için görüntülü görüşme dendiği zaman akla ilk gelen programlardan birisi Skype'tı. Şimdi ise mobil kategoride daha büyük rakipleri var ama Skype'ın yakın zaman içinde hayata geçirilecek yeni özelliğini duyduklarında rakipleri pes edecek.

Skype için anında dil çeviri özelliği geliştirildi ve uygulanacak. Görüşme esnasında farklı dilleri konuşan insanlar çeviriyi duyabilecek ve anlaşabilecekler. Bütün bunların hepsi anında gerçekleşecek. Canlı görüşmeler hemen çeviri ile insanların iletişimini sağlayacak.

Şimdilik bu özellik İngilizce ve İspanyolca olarak kullanılabiliyor. Yapılan açıklamaya göre yakın zaman içinde Skype 40 farklı dili çevirebiliyor olacak. Skype'ın gerçek zamanlı çeviri servisi sizi dünyaya bağlayacak.

Bu özellik Skype'ın hiçbir rakibinde bulunmuyor. Özellikle gerçek zamanlı çevirinin mobil uygulamaya geldiğini düşündüğünüz zaman Skype'ın görüşmelerinin harika olacağını ve dünyayı gerçekten birbirine bağlayacağını görebilirsiniz.


Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top