0
Samsung, amiral gemisi olarak çıkarttığı cihazlarının ne zaman Android 5.0 sürümüne güncelleneceğini duyurdu. Bir gazatecinin Twitter'dan yaptığı paylaşıma göre tarihi hemen hemen belli olan cihazlar daha güncellemeyi almamış olan modeller, Galaxy S4, Galaxy S5 LTE-A, Note 3.... Güncelleme tarihi olarak ise 2015'in başı gösterildi. İlk ayın sonuna kadar süre verildi.

Haberi veren gazeteci Vincent Se Young Lee bilgileri direk olarak Samsung'tan aldığını iddia ediyor. Görselden Twitter paylaşımını görebilirsiniz. Samsung zaten belli cihazların güncellemeyi alacağını açıklamıştı. Hatta bir çok şirketin açıklamaları var ama hiçkimse de belli bir tarih yok.

Samsung neden sadece üst düzey olarak çıkmış telefonlarına güncellemeyi veriyor? Samsung bu konuda diğer kullanıcılarını çok üzüyor. Bazı Galaxy S5 sahiplerinin çoktan güncellemeyi almaya başladıklarını da söyleyebiliriz. Zira bazı modeller güncellenmeye başladı.

Samsung belli telefonlar dışında güncellemeyi vermeyecek. Zaten Android 4.4 güncellemesi için bile uğraşılmadı. Bir çok kullanıcı Android KitKat atlanılarak güncelleme gelebilir şeklinde umut etse de öyle bir şey olmayacağını sizlere söylemekten üzüntü duyuyorum.

Samsung Lollipop güncelleme tarihini verdi

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top