0
Galaxy Note 4 kullanıcılarının, tıpkı diğer akıllı telefon kullanıcıları gibi en çok şikayet ettikleri durum pil sorunudur. Bu telefonun değil genel olarak akıllı telefonların sorunu ama Zerolemon bu sorunu sizin için çözüyor. Hem piliniz 4 kat daha fazla enerjiye sahip oluyor hem de telefonunuz darbelere karşı daha dayanıklı oluyor.

Zerolemon çok değerli bir kılıf üretti. Galaxy Note 4 için bu güne kadar geliştirilmiş en yüksek güce sahip kılıf üretildi. Kılıfın size sunduğu 10000 mAh kapasitesi telefonunuzun kullanım süresini 4 katına kadar uzatıyor. Normal şartlarda bir akıllı telefon 1 gün idare edebiliyorsa bu süreyi 4 güne çıkaran bu kılıfın diğer en önemli özelliği ise Note 4'ünüzü darbelere karşı da koruması. Sadece bir şarjlı kılıf değil.

Zerolemon'un Galaxu Note 4 için geliştirdiği bu harika kılıfla ilgili bilmeniz gereken bir diğer husus ise takılıyken telefonunuzun NFC özelliklerinin kullanılabiliyor olması. Kılıfın fiyatı ise 60$ olarak belirlenmiş. Galaxy Note 4 sahipleri incelemek isterlerse kılıf burada satılıyor.


Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top