0
Instagram yakın zaman önce bir açıklama yaparak kullanıcı sayısını açıkladı. Kullanıcı sayısının Twitter'dan çok olduğu anlaşılınca dikkatleri üzerine çeken Instagram aynı açıklamada sahte hesapları silerek Instagramı daha temiz bir yer haline getireceklerini de açıkladılar. Ve o gün geldi. Sahte hesaplar yavaş yavaş silinmeye başladı. Kullanıcılar Instagrama durumu şikayet etti.

Bu şikayetler, bir gerçeği ortaya serdi. İnsanlar takipçi delisi olmuş. Bazı ünlülerin hesaplarından birnlerce takipçinin kaybolduğu ortaya çıkanca insanlar konuşmaya başladı. Takiplçilerim nerede şeklinde paylaşımlar yapan kişiler Instagrama şikayet yağdırdı. Yorumlar arasında 100 takipçisini arayan bile vardı.

Silinen yüzbinlerce hesaptan nasibini Instagramın kendi hesabı da aldı ki onun da takipçileri inanılmaz şekilde düştü. Bu işlem sahte ve uzun süredir aktif olmamış hesapları hedef aldı ve sildi. Spamdan ve etkileşim yaratmayan hesaplardan kurtulan Instagram daha aktif bir sosyal medya hizmeti sunmayı hedefliyor.


Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top