0
HTC sahiplerine ilgi duyacakları bir haber vermek istiyoruz. HTC, üst düzey telefonları için Android L güncellemesinin Ocak sonuna kadar vermeyi planlıyor. Gelen bazı bilgilere göre bir model çok daha erken güncellemeyi alabilir.

HTC One M8 modelinin ocak başında güncellemeyi alacağı söyleniyor. Twitter'dan yayınlan habere göre HTC, M8 kullanıcılarını çok fazla bekletmeyecek. Güncellemenin nasıl verileceği, bölge bölge mi yoksa tüm dünyaya aynı anda mı verileceği şimdilik bilinmiyor.

M7 kullanıcıları için bazı hatırlatmalar yapalım. HTC'den verilen bilgiye göre telefonunuzun Android Lollipop güncellemesi Ocak sonunda verilecek. Desire Eye, One E8, One mini 2, Desire 816, Butterfly 2, One Max, One Mini ve Butterfly S cihazları da güncellemeyi alacak ve aksilik olmazsa Ocak 2015'in sonunda güncellemlerin bitmesi planlanıyor.

HTC Android Lollipop için oldukça hızlı şekilde çalışıyor. Ayrıca çok fazla telefonunu güncelliyor. Diğer telefon üreticilerinden aynı atağı göremiyoruz. Telefon alırken dikkat ettiğiniz önemli husulardan birisi güncelleme olduğu için önemli bir haber olarak düşünüyoruz.


Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top