0
Samsung'un değişik telefonu Note Edge bir kaç gün içinde ülkemizde satılmaya başlanacak. Geçtiğimiz ay Avrupa'da satışa çıkan ve oldukça ilgi gören telefon ülkemizde nasıl tepki görecek merak ediyoruz. Zira fiyat olarakta bir çok insanın uzak duracağı cinsten bir telefon olduğunu eklemek lazım.

Yapılan açıklamada 22 Aralıkta Note Edge ülkemizde satışa sunulacak ve satış fiyatının 2799 Lira olduğu söyleniyor. Teknik olarak Note 4 ile benzer olan cihaz sadece ekran yönünden Note 4'den ve diğer bütün telefonlardan ayrılıyor. Note Edge'i benzersiz yapan tek özelliği ekranının bir kenarının kıvrımlı olması.

Kıvrımlı ekranıyla bildirimleri yönetmek ve hızlı telefon kullanmak konusunda çığır açmayı hedefleyen Edge'in en önemli sorunlarından birisi de bu ekranın farklı yazılımlar gerektirmesi. En basit örnek, normal bir launcher bu ekranda verimli olmayacaktır. Şimdi launcher sahiplerinin bu ekrana uygun güncellemeleri yapmaları gerekiyor. Diğer bütün uygulama sahipleri gibi. Peki bu yapılacak mı? Yoksa Samsung uygulama desteğini kendi mi sağlayacak, ya da herşeyi telefonun satışları mı belirleyecek? Bunların hepsini çok yakında görceğiz.


Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top