0
Ağınıza gizlice girilmiş mi, çifreniz çalınmış ve dağıtılmış mı? Ağınızın bilgilerini verdiğiniz kişiler ağınızı hor kullanıyor bütün bağlantıyı emiyor mu? Bu uygulama sizlere bunu kolayca nasıl kontrol edebileceğinizi gösteriyor. Bunu yapmanın başka yolu elbette bilgisayarımıza kurduğumuz programlar ama şimdi bilgisayarla uğraşamam bana hızlı kontrol lazım diyenler için harika bir Android ve iOS uygulaması var. Fing ile ağınızı kontrol altına alın.

Kablosuz ağınızı şifreyle korumak iyi fikir ama bazıları bu şifreleri aşmanın kolay yollarını biliyor. İstediği ağa erişebiliyor. Hatta ağınızı kötü amaçlarına bile alet edebiliyor. Ya da şifrenizi bilerek paylaştığınız insanlar ağınızı sömürebiliyor. Bunları tek bir yerden telefonunuzdan kontrol etmek ister misiniz?

Fing uygulaması ile ağınıza kimlerin bağlandığını görebilirsiniz. Bağlanan cihazın bütün detaylarını görebilirsiniz. Cihazı istediğiniz zaman bir daha gelmemek üzere ağınızdan atabilirsiniz. Bu mükemmel uygulama kullanıcı dostu arayüzüyle hem Android hem de iOS platformunda sizleri bekliyor.

AndroidiOS

Wifi ağınızda kimler var, telefondan kontrol edin

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top