0
Sony'nin mobil bölümünün yöneticisinin yaptığı açıklamalar olay yarattı. Sony'nin telefon işinden elini eteğini çekeceği yorumlarına neden oldu. Peki ciddi manada Sony rakiplerine göre küçükte olsa elinde bulundurduğu telefon pazar payını görmezden gelip işleri durdurabilir mi?

Xperiaların oldukça seveni var. sony su altında çalışan telefonlarıyla insanların sevgisini ve ilgisini kazandı. Ama Samsung gibi rakipleri işleri her zaman bozuyor. Sony zaman ve para kaybetmek istemiyor. Yapılan açıklamalarda Sony'nin cep telefonu pazarında büyüme hedefi olmadığı açıklandı. Sony sadece daha çok kar etmek istiyor ve bu isteği gayet yerinde çünkü Sony son zamanlarda çok zarar ediyor.

Yapılan açıklamada Sony'nin Playstation'a önem vereceği ve onu geliştirerek kar edeceği söyleniyor. Zira konsol pazarında Sony açık ara önde gidiyor. Buraya yatırım yaparak gelirlerini arttırmak istiyor ama telefon pazarından çıkarak bunu elde edebilir mi bilmiyoruz.

Konsola ağırlık verip bu piyasada daha çok kar edeceğini düşünen Sony, bunu gerçekten başarabilir mi? Konsolların kalitesi her geçen gün artıyor. Daha ne kadar ilerleyebilecek? Sony bu teknolojiye şu zamanda daha ne kadar gelişme katabilir? PS4'ün üzerine şimdi ne koyabilir? Bunların hepsini ilerleyen zamanlarda göreceğiz.

Sony telefon üretmeyi bırakacak mı?

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top