0
Rusya'dan gelen bilgilere göre metal kasa Samsunglarda bir çok sorun yaşanıyor. Bildğiniz üzere metal kasa Samsunglardan Galaxy A3 ve A5 modellerinin üretiminde sorunlar yaşanıyor. Üretim yavaşlatılıyor. Bunun nedeninin sinyal problemi olduğu belirtiliyor. Metal kasa Samsung çekmiyor olabilir. Satın almadan önce iki kere düşünün.

Sammobile'dan verilen bilgiye göre ise kasada tasarım, dayanıklılık ve kalite sorunları var. Bu nedenle piyasaya çıkmak için uygun olmayan cihaz sürekli geri çevriliyor. Cihazın bu ay piyasaya sürülmesi gerekiyor. Bakalım bir erteleme yaşanacak mı?

Galaxy Alpha piyasada. Arkasından gelecek olan Galaxy A3 ve A5 modelleri de piyasaya çıkmaya hazırlanıyor ama işler oldukça yavaş ilerliyor. Zira bir tarafa göre telefonların şebeke sorunu bulunuyor. Bir tarafa göre ise kasa kalitesi yeterli değil. Şebeke sorununun metal kasadan kaynaklı olduğunu iddia eden bir çok haber sitesi bulunuyor. Sammobile ise cihazların en önemli sorununun metal kasaların istenilen kaliteyi vermemesi.

Samsung aldığı tepkiler neticesinde plastik kasalı telefonlara Galaxy S5 ile birlikte son verdi. Belki ilerde yine piyasaya bu tür telefonlar sürülür ama olumlu tepki aldığı metal kasa Galaxy Alpha, daha sonra çıkacak olan A3 ve A5 cihazları da ilgi görecekti ama yaşanan problemler Samsung'u mahvetti.

galaxy a3 galaxy a5

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top