0
OnePlus One bekleyenlere çok iyi haberler geldi. Şirket üretim sorunlarını çözmüş olacak ki telefonu önsiparişler satmaya başladılar. Zira daha öncesinde telefon davetiye yöntemiyle satılıyordu. Davetiyeye sahip olmakta bir o kadar zor bir durum olduğundan şuanda bir çok kişi için önemli bir haber. Ülkemizden de zarzor davetiye bularak telefonu elde etmiş insanlar var.

Şunu belirtmek lazım ki OnePlus One'ın önsipariş ile satışa sunulması onu ülkemizden alabileceğiniz anlamına gelmiyor. Zira ülkemizden yurtdışında satılan bir telefonu almak inanılmaz zor bir durum. Gümrükten vergisini ödemeden maalesef geçmiyor. Yine başka türlü bir yolunu bularak ön sipariş vermeniz gerekiyor.

OnePlus One yani amiral gemisi katilinin fiyatları ise şu şekilde; 16Gb versiyonu 299 dolardan satılan cihazın 32Gb versiyonu ise 349 dolardan alınabiliyor. Cihaz tam bir fiyat performans harikası. Yüksek donanım özelliklerine göre çok düşük fiyattan satılan cihaz, kendinden her yönüyle daha düşük özellikteki cihazların neredeyse yarı fiyatına satılıyor. Telefonun ilgi görmesinin nedeni de bu.


Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top