0
Instagram'ın son güncellemesiyle birlikte kullanıcıların işini kolaylaştıran iki yeni özellik, son zamanların en popüler sosyal medya ağına eklendi. Kullanıcıları artık daha kolay bir kullanım bekliyor. İşte Instagram'a gelen yenilikler;

İlk ve en önemli yenilik bir çok insanı sinirlendiren ve paylaşım yapmaktan soğutan açıklama değiştirme kısmına geliyor. Bir görselle birlikte yayınladığınız açıklamayı değiştirmek istediğinizde artık silip baştan yazmak zorunda değilsiniz. Instagram'a değiştirme özelliği eklendi. Hatırlayanlar varsa önceden Facebook için durum yine aynıydı ve değiştirme özelliği geldi. Instagram'da değiştirmek istediğiniz açıklamalar için istediğiniz yeri değiştirip sonra yeninden kaydedebiliyorsunuz.

Gelen bir diğer yenilik ise çevre edinmedeki zorluğu çözmek için geliyor. Güncelleme de keşfet kısmı değişiyor. Keşfet kısmında size iki farklı seçenek sunuluyor. İsterseniz takip etmek istediğiniz kişileri fotoğraflar kısmında yüklediği görsellerle bulabilir isterseniz kişiler kısmından popüler kişileri ve çevrenizdekileri bulabilirsiniz. Etkileşimi arttırmak için önemli bir güncelleme olduğunu söyleyebiliriz.

Instagram güncellemesi ve gelen yenilikler

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top