0
Google'ın hangi cihazları Android Lollipop kullanacak? Bütün liste açıklandı. İşte Android'in son sürümünü alacak cihazlar listesi.

Nexus 4, Nexus 5, Nexus 7 ve Nexus 10 Android Lollipop güncellemesini alacak ilk cihazlar oluyor. Onun dışında Nexus 6 ve Nexus 9 yakında piyasada olacak ve bu cihazlarda Android 5.0 ile gelecek. Bu cihazları alacak olanlara duyurulur.

Ayrıca Google açıkladı. Google Play Edition cihazlar da Android L güncellemesini alacaklar. Bu cihazları alanlarda zaten Google'ın bu kıyağı nedeniyle bu tercihi yapmışlardı.Peki Play Edition cihazlar arasında hangileri var. İşte bir kaç marka. Resmi olmasa da cihaz listesi şu şekilde; Moto G, HTC One M8, Galaxy S4, HTC One (M7), Sony Z Ultra, LG G Pad 8.3... Bu cihaz sahipleri de Android L güncellemesini beklesinler.

Şimdiki kısım HTC sahiplerini ilgilendiriyor. Hangi HTC cihazları Android 5 güncellemesini alacak bir bakalım; HTC de HTC One M8, ve One M7 HTC'den yapılan açıklamaya göre bu cihazlar Android Lollipop güncellemesini 3 ay içinde alabilir. Ayrıca bundan sonra çıkacak yeni nesil cihazlarda Android L ile gelecek.

Son olarak Motorola cihazları belirtip yazıya son verelim; Moto X Moto X 2nd Gen. Moto G Moto G 4G LTE Moto G 2nd Gen. Moto E Droid Ultra Droid Maxx Droid Mini

Google'ın Android 5.0'e yükselecek cihazları

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top