0
İnsanların Android cihazları için aradığı en popüler uygulamalar arasında GPS uygulamalrı yer alıyor. Bildiğiniz gibi Android cihazlarda aktif şekilde bir çok donanım ve yazılım tarafından kullanılan gps özelliği bulunuyor. Bir çok uygulama konum belirlemek için telefonunuzun bu özelliğinden yararlanıyor. Peki siz yolunuzu bulmak için gps uygulamalarından yararlanıyor musunuz?

Bu yazıda sizlere Locus Map Pro Android uygulamasını tanıtacağız. GPS uygulama özelliği gösteren bu Android uygulaması, sizleri klasik gps cihazlarından kurtarabilecek nitelikte. Bir çok insan aracına gps cihazı alıyor. Bu cihazlardan yol tarifi alan insanların gerçekten bu cihazlara muhtaç olduğunu düşünüyor musunuz?

Bilmediğiniz yerlerde yolunuzu bulmak için gerekli şeyler, Android cihaz, internet bağlantısı ve Locus Map gps uygulaması. Uygulama sadece yolu bulmak için değil, yeni yerler keşfetmek için de kullanıyor. Uygulamanın en önemli özelliklerinden birisi önceden yolunuzu belirleyip buralarda dolaşabiliyor olmanız. Uygulamanın sevilen bir diğer özelliği ise dolaştığınız yerlerde durup dinlenebileceğiniz, her türlü ihtiyaçlarınızı giderebileceğiniz yerleri de size göstermesi. Denemeniz için sizlerle uygulamanın tam sürüm apk dosyasıyla birlikte Google Play sayfasını da paylaşıyoruz.

Tam sürüm apk dosyasına buradan, Google Play sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.


Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top