0
Bazı Android işletim sistemli cihazlarda telefonun özelliklerinden biri olan arama kaydetme özelliği
bir uygulama yardımıyla, bu özelliğin bulunmadığı cihazlar için de kullanılabilir duruma geliyor. Telefon görüşmelerinizi bu uygulama ile saniyesi saniyesine iki tarafın sesini alacak şekilde kaydedebilirsiniz.

Call Recorder Full Android uygulaması basit bir şekilde çalışıyor. Telefonunuzla görüşmeye başladığınızda isterseniz uygulamayı çalıştırarak sesi kaydedebilirsiniz. Peki bu uygulama ne işe yarar? Kanıtlamanız gereken bir durum mu söz konusu, o zaman istediğiniz kişi ile aranızda geçen telefon görüşmesini kaydedin. Eğlenceli dakikalar mı geçirmek istiyorsunuz, arkadaşınıza şaka mı yapıyorsunuz, ileride gülecek anılarınız olsun ister misiniz? Telefonla ilgili her türlü kayıt bu uygulama tarafından yapılabilir.

Android için telefon görüşmesi kaydetme uygulaması olan Call Recorder Full, basit bir şekilde kurulabilir. Bir tek apk dosyasına ihtiyacınız var. Biz sizlere Google Play linkini eğer isterseniz de denemek için uygulamanın full sürümünün linklerini vereceğiz. Denemek için uygulamanın ücretsiz sürümü de sizlere bir alternatif olabilir. Bütün özellikleri denemek isteyenler full sürüm linkimizi kullansın. Detaylı bilgi ayrıca Google Play sayfasından ya da verdiğimiz linklerden alınabilir.

Google Play SayfasıCall RecorderFull sürüm apk dosyası...

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top