0
Google, güncellemeyi ilk alacak cihazlar için Android Lollipop dosyalarını yayınlamaya başladı. Benim güncellemem nerede deyip paniğe kapılmayın. Güncellemeyi ilk alacak cihazlar olan Nexus 4, Nexus 5, Nexus 7 ve Nexus 10 cihazlarına bulundukları bölgeye göre güncelleme bir kaç gün içinde gelecektir. Güncelleme OTA üzerinden gerçekleşebilir. Zaman zaman kontrol etmenizde fayda var.

Güncelleme bölgelere göre farklılık göstermesinin yanında cihazlara göre de farklılık gösterecek. Android 5.0 güncellemesini ilk alacak cihazlar olan Nexus 4, Nexus 5, Nexus 7 ve Nexus 10 cihazların içerisinden hangisinin önceliği var şuan için bilmiyoruz ama zaten güncellemenin tamamlanması Google için bir haftayı geçmeyecektir. Biraz sabırlı olmakta fayda var.

Güncellemeyi nasıl yaparım diyenlere OTA üzerinden şu bilgiyi verebiliriz. Ayarlar – Telefon hakkında kısmına gidin ve “Sistem Güncellemeleri” satırına tıklayın. Bu kısımda “Şimdi Kontrol Et” kısmını göreceksiniz. Bu link güncelleme olup olmadığını kontrol edecek ve varsa indirmeye başlayacaktır. Nexus 4, Nexus 5, Nexus 7 ve Nexus 10 cihaz sahipleri zaman zaman bu işlemi tekrarlasınlar. Android L herkese hayırlı olsun. Bakalım özgür Android dünyasına ne katacak.

Android 5.0 güncellemesi yayınlanmaya başladı

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top