0
Indiegogo'da bir kampanya başladı. Proje 15dk şarj olan batarya ama sandığınız gibi değil. Yine'de geleceğe yön verecek bir buluş olabilir. Proje kapsamında yürütülen çalışmalar harici bataryanın 15dk'da şarj olabildiğini gösteriyor. Daha sonra da bu harici bataryayla telefonuzu şarj edebiliyorsunuz. Bu projede önemli olan harici bataryanızın yani şarj edecek cihazınızın 15dk gibi kısa sürede şarj olabiliyor olması.

Patalite Flux proje sahipleri akım gücünü arttırarak harici bataryanın daha hızlı şarj olmasını sağlamışlar ama bizim düşündüğümüz telefon üreticileri bataryaları için bunu neden düşünmedikleri. Bu yeni proje yoksa daha güvenli mi yoksa güvenliği hiçe saydıkları için mi bu kadar hızlı şarj edebiliyorlar?

30bin dolar hedeflerine ulaşabilirlerse önümüzdeki sene hemen seri üretime geçeceklerini belirten proje sahiplerinin bu projeleri 10 bin dolara ulaşmış ama daha ileri gidermi bir fikrim yok zira başka projelerde daha küçük harici bataryaların telefonları şarj ettiğini gördük. O halde bu projeye ne kadar ihtiyaç var?


Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top