0
Windows Phone kullanıcısısınız ve Android'in özgürlüğünü yaşmaya mı karar verdiniz. Şimdi bahsedeceğimiz uygulama Windows Phone cihazdan Android cihaza kolay geçiş sağlıyor. Benim herşeyim bu telefonda şimdi değiştiremem bahanesi ortadan kalkıyor. Sony'nin geliştirdiği Xperia Transfer Mobile uygulaması, Windows Phone cihazınızdaki verilerinizi basit bir kaç adımla yeni Android işletim sistemi Xperialarınıza aktarabiliyor. Uygulama Windows Phone mağazasından ücretsiz indirilebiliyor.

Uygulamanın Xperia Transfer Mobile Windows Phone uygulamasının asıl amacı, insanların kişisel verilerini kaybetmeden ve tam uyumlu olarak Android cihazlara aktarmak. Rehberinizde fotoğraflarınıza, videolarınızdan müziklerinize, ajandanızdan office belgelerinize herşey bu uygulama ile tek tıkla yeni cihazınızda oluyor. Hem de güvenli ve uyumlu bir şekilde.

Sony bu uygulama ile büyük bir adım atıyor. İnsanları bu şekilde teşvik etmek önemli. Zira bası telefon üreticileri bu tür teşvikleri farklı alanlara da taşıyor. Eski X markanı getir, yeni y markanız ucuza götür kampanyaları çok ilgi görüyor. Sony Xperia Transfer Mobile uygulaması ile duruma farklı bir bakış açısı getirmiş. Xperia Transfer Mobile buradan indir.


Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top