0
Windows 10 için yeni bir yapı numarasıyla gelişmiş bir güncelleme geleceği söyleniyor. Yeni denem sürümünde animasyonların tamamlandığı vurgulanıyor. Yeni yapıyla birlikte pencere açılışı ve kapanışı, ayrıca pencere geçişleri animasyonları eklenmiş. Bir çok bu animasyonların Apple'ın işletim sistemi OSX'e benzetse deWindows'un yayınlanmış eski sürümlerinde animasyonlar zaten var.

Windows 10'un teknik önizleme sürümü hala kullanılabilir durumda. İsteyen şimdi deneyebilir. Final sürümün önümüzdeki seneye çıkması bekleniyor. Ama Microsoft'un Windows 10 için çok heyecanlı olduğunu söyleyebiliriz. Yani daha sıkı çalışıp final sürüm olmasa da tam sürümü bu sene sonuna yetiştirmeleri bile söz konusu olabilir.

Microsoft'tan yapılan açıklamada, Windows 9'dan Windows 10'a atlanmasının sebebi önemli bir geçiş yapıldığı hissini vermek. Gerçektende Microsoft bunun için çok çalışıyor. Windows 8 faciasından sonra Windows 10, insanlara herşeyi unutturacak gibi görünüyor. Ayrıca Windows 8 sahiplerine Windows 10'un ücretsiz olacağı söylentileri de devam ediyor.


Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top