0
Akıllı telefonlarla birlikte her geçen gün kameralar daha iyi hale geliyor. Bir çok insan telefonu kamerasını kullanmak için alıyor. Bir çoğumuz fotoğraflar çekiyoruz ve anında sosyal medya hesaplarımızda paylaşıyoruz. Peki fotoğraflarınızı düzenlemeyi hiç düşündünüz mü? Android platformunda telefonda fotoğraflarınızı çok basit bir şekilde düzenleyebilirsiniz. Bunun için profesyonel uygulamalar mevcut. En iyi 3 photoshop uygulaması sizlerle.

1 – Adobe Photoshop Express: Adobe'un resmi Android uygulaması. Bilgisayarınızda kullandığınız Photoshop programının mobil benzeridir. Gerçekten profesyonel. Bir telefonla yapabileceğiniz her türlü düzenlemeyi içeriyor. En temel düzenlemeler; kesme, döndürme, düzenleme, kırmızı göz hatalarıi ve hayvan gözü hatalarını giderir. Uygulamanın en önemli özelliklerinden biri tek dokunuşla fotoğraflarınıza hızlı ayar yapabilmenizdir. Ayrıca çok seveceğiniz bir özellik, düzenlediğiniz fotoğrafları anında sosyal medya hesaplarınızla paylaşabiliyorsunuz. Uygulama ücretsiz sizlerle... Buradan indirin.


2 – PicsArt Android uygulaması: Harika bir fotoğraf düzenleem uygulama alternatifi. Uygulama özellikle basit ve hızlı düzenleme ayarlarıyla dikkat çekiyor. Herkesin basit bir şekilde uygulamayı kullanması sağlanıyor. Uygulama ile hızlı bir şekilde kolaj yapabilirsiniz. Uygulama içerisinde bir çok efekt barındırıyor. Bununla birlikte bir çok metin aracı ve küçük resim de kullanımınıza sunulmuş. Uygulama ücretsizdir. Buradan indirin.


3 – Photo Editor By Aviary: Tek dokunuşlu otomatik ayar yapabilme, mükemmel fotoğraf efektleri, eğlenceli yapışkanlarla birlikte harika bir içeriğe sahip Android uygulaması diğer alternatifleri gibi ücretsiz sunuluyor. Renk uyumu yapabiliyor, keskinlik ve bulanıklılık ayarlayabiliyor, odak özelliği var, resme basit bir şekilde yazı ekleyebiliyorsunuz. Hepsi gibi çok değerli bir çok özelliği olan uygulama ücretsiz. Buradan indirin.


Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top