0
Android işletim sistemli cihazlar için çok fazla alternatifi olan bir uygulama tanıtıyoruz. Du Speed Booster, ücretsiz bir uygulama ve telefonunuzu hızlandırmak için kullanabileceğiniz en iyi uygulamalardan birisi. Du Speed Booster nedir ne işe yarar hep beraber görelim.

Temizleyici uygulama

Du Speed Booster telefonunuza detaylı bir temizlik yapar. Normalde telefonunuzu siz de temizleyebilirsiniz. Hereksiz dosyaları bulup silebilirsiniz ama bu çok fazla zamanınızı alır. Dosyaları bulmak temizlemek, hatta hangilerinin gereksiz olduğuna karar vermek çok zor. Bu nedenle Du Speed Booster size tek dokunuşla bunu sağlıyor.

Ram kullanımını düşürür

Uygulama arka plan uygulamalarını düzenleyerek ram kullanımını düşürür. Uygulamanya göre Androidli cihaz %60'a kadar hızlandırılıyor. Bu oldukça iyi bir rakam.

Herşey çok basit

Uygulamanın en önemli özelliği kullanıcı dostu arayüzü. Türkçesi biraz kötü olsa da kullanım kolaylığı olduğu için herkes uygulamayı kullanabilir. Tek dokunuşla uygulamayla cihazınızı temizleyebilir ve hızlandırabilirsiniz.

Oyun hızlandırıcı

Uygulamanın iddialı olduğu özelliklerinden birisi ve bir çok kişinin uygulamayı kullanma nedeni ise oyun hızlandırıcı seçeneği. Uygulama oyun hızlandırıcı özelliğiyle oyun oynarken arka plan uygulamalarına tamamen son veriyor. Yaptığınız tek şey oyun oynamak oluyor. Bu da cihazı başka bir şeyin yormayacağı anlamına geliyor.

Türkçe dil desteği

Uygulamayı herkes kullanabilir. Ücretsiz ve Türkçe desteği var. Türkçe çeviri biraz kötü olmuş ama Türkçe olmasa bile kullanabileceğiniz kolaylıkta bir uygulamadır.

Buradan indirin.

Telefonumu nasıl hızlandırırım, du speed booster

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top