0
İnternetin popüler konularından birisi, patlayan telefonlar, yanan cihazlar... Uzun zamandır patlayan ve insanların sağlığını tehdit eden güvenilmez cihazlar ve markalar takip ediliyor. Yakın geçmişten bu yana Apple cihazlarıyla ilgili patlayıp yandığına dair çok fazla haber yapılmaya başlandı. Bir haber daha geldi ve bu seferki çok ciddi.

Phillip isminda bir iPhone 6 kullanıcısı bisikletten düştü. Düşmenin etkisiyle cebinde bulunan iPhone tutuştu. Kullanıcı telefonun üstüne düşmüş. Düştüğü zaman bacağında yanma hisseden ve bir yandan da yanık kokusu alan kullanıcı zarar görmesin diye iPhone 6'yı çıkarmaya çalışmış. Asıl yanın o olduğunu parmakları yandığında anlamış.

Paylaşılan görsel yeni iPhone 6'nın tehlikesini ortaya koyuyor. Elbette kaza yaptığınız zaman telefonun sağlam olmasını ya da başına bir şey gelmemesini kimse beklemiyor ama hafif bir darbede tutuşması da insanı korkutuyor. Zira kullanıcının bacağında birinci dereceden yanık mevcut. Konuyla ilgili Apple tarafından açıklama gelmedi. Zira böyle durumlarda incelemek için telefonu istiyorlar. Muhtemelen telefonu istemişlerdir ve inceleme sürüyordur. Bakalım konuyla ilgili açıklama yapılacak mı?

iPhone 6 birini yaktı

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top