0
Google'ın yeni hizmeti Inbox'ı duydunuz mu? Google gmail hizmetinin yerine yeni bir mail hizmeti duyurdu. Inbox sadece mail hizmeti de vermiyor. Takvim etkinliklerinin yanında ajanda görevi de görüyor. Kısaca sizin asistanınız olabilecek nitelikte olan bu uygulamanın şimdilik web'te, IOS'ta ve Android platformunda yer alıyor ama hemen kullanmaya başlamak mümkün değil. Daha geliştirme aşamasında olan Inbox by Gmail davetle kullanıcı kabul ediyor.

Inbox'ı kullanmaya başlamak için internet sitesinde yer alan yönlendirmeleri takip edebilirsiniz. http://www.google.com/inbox/ ya da direk olarak inbox@google.com adresine mail atabilirsiniz. Size anında cevap gelecektir. Gelen mailde yakın zaman içinde size davet gönderileceği yazıyor. Gönderilip gönderilmeyeceği elbette Google'a kalmış. Fakat yüksek ihtimal gönderilir ve kullanmaya başlayabilirsiniz.

Inbox'ın en önemli özelliklerinden birisi gelen mailleri önem sırasına göre dizebilmesi. Akıllı uygulama bununla da yapabildiklerini sınırlamıyor. Takvim uygulamaları sayesinde herşeyinizi hatırlayabiliyor. Saat kaçta uçağınız olduğunu bile size hatırlatan bu e-posta hizmeti, Google Now ve e-posta hizmetlerinin birleşimiyle oluşturulmuş. Bildiğiniz gibi Google Now, plana göre yakın zaman içinde Android'in asistan arayüzü olacak.

Inbox nedir? Ne işe yarar?

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top