0
Eğer Facebook'ta özellikle takip ettiğiniz ve kaçırmak istemediğiniz paylaşımlar yapılıyorsa zamanınız yoksa bile bunları kaçırmayacaksınız. Facebook'a uzun zaman önce kaydet özelliği eklendi. İstediğiniz herhangi bir paylaşımı kaydedebilir ve istediğiniz zaman okuyabilirsiniz. Bu özellik, internetsiz ortamda mobil uygulamadan Facebook kullanma imkanı da veriyor. Yani kaydettiğiniz içerikleri internet yokken mobil uygulamadan okuyabilirsiniz.

Facebookiçerik kaydetme nasıl kullanılıyor? İlk önce beğendiğiniz içeriği buluyorsunuz. Zamanınız yok ve bir paylaşım gördünüz. Daha sonra okumaya karar verdiniz. Hemen paylaşımın sağında yer alan aşağı ok işaretine tıklıyorsunuz. Burada kaydedilebilir içeriklerde başlıkla birlikte içeriği kaydetme seçeneği var. (“başlık” içeriğini kaydet) şeklinde bir satır bulunuyor. O satıra tıkladığınız zaman içeriğiniz sizin için ayrı bir kısımda barındırılıyor.

Kaydettiğiniz içeriği saha sonra gözden geçirmek istediğinizde Facebook'a giriş yapın ve sol menüde yer alan. “Kaydedilenler” kısmına tıklayın. O güne kadar kaydettiğiniz bütün içerik burada olacaktır. Tıklayıp içeriği okumaya başlayabilirsiniz. Bu özelliğin en faydalı olduğu kısım gerçekten okumak istediğiniz haberleri ve paylaşımları diğer paylaşımlar arasında kaybetmeyeceksiniz.

Facebookta içeriği sonradan okuma özelliği

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top