0
Şu sıralar özçekim modası oldukça ilgimizi çekiyor. Herkes bir yerlerde bir şekilde kendi fotoğrafını çekiyor. Elbette bunun için kaliteli bir kamerası olan telefona ihtiyacımız var ama elbette özçekime uygun bir kamera yazılımı da şart. Son zamanlarda telefon üreticileri telefonlarına kendi uygulamalarını eklediler ama markette de çok popüler ve profesyonel uygulamalar mevcut.

1 – Retrica: Bu güne kadar gördüğünüz en popüler ve aranan kamera yazılımlarından birisi. Harika görseller yakalamak için bire bir. Gerçekte olanla kameradan görünenin inanılmaz şekilde farklı olduğunu sizde göreceksiniz. Özçekim için çok değişik özelliklere de sahip olan uygulama ilk tavsiye ettiklerimizin arasında. Retrica'nın ücretli sürümü var ama ücretsiz sürümü de bulunuyor. Buradan indirin.


2 – Camera 360 Ultimate: Kendi mağazasında harika efektler barındıran bu uygulama telefonunuzun kendi kamerasını unutmanızı sağlayacak. Ücretsiz edinebileceğiniz içerikleriyle harika görseller yakalayabileceğiniz bu uygulama birbirinden güzel efektler barındırıyor. Özçekim için, normal çekim için kendine özgü kamera stilleri bulunan uygulama fotoğrafınızı değiştirmeniz için çeşitli filtreleri başarılı bir şekilde sunuyor. Çok popüler olan Camera 360'ı buradan indirin.


3 – Camera 720: Bu uygulama ile çektiğinizi sıkıcı fotoğrafları harika eğlenceli görseller haline getirebileceksiniz. Sunduğu onlarca içerikle fotoğraflarınızı inanılmaz şekilde düzenlemenize yarayan bu uygulama telefonunuzu küçük bir fotoğraf sütüdyosuna dönüştürmenize olanak sağlayacak. Buradan indirin.


Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top