0


Evinizi, ofinizi ve nerede görmek istiyorsanız orayı Canvas tablo ile süslemek size harika duygular yaşatacak. Canvas tablonun en önemli özelliklerinden birisi kendi tarzında oluşturulmuş, kendi boyutları olan bir çerçevenin üzerine gerilmesidir. Bu sayede tablonun her yerinde tabloyla ilgili görseller, desenler görülebilir. Bu da göze hoş gelen bir görüntü ortaya çıkarmaktadır. Özellikle grup halinde kullanıldığında Canvas Tablo görenleri mutlu eden bir görüntü ortaya çıkarmaktadır.

Tablo tutkunları için Canvas Tablo'nun bir çok artı özelliği bulunmakta. Özellikle PlusCanvas'ın verdiği hzimetlerde sizi özgür tutması, insanları memnun ediyor. Canvas Tablolar elektronik ortamlarda basıldığından bu, istediğiniz görseli seçebileceğiniz anlamına geliyor. PlusCanvas'ın verdiği hizmetlerin en önemlisi ise size bir çok şekil ve yapı seçeneği sunması. Nasıl bir Canvas Tablo istediğinizi belirleyin. Boyutlarına karar verin. Mozik olmasını isterseniz, kaç görsel kullanılacağını belirleyin. Herşey sizin elinizde.

Plus Canvas'ın verdiği hizmetlerin bir diğeri ise istediğiniz fotoğrafı tablo haline getirebiliyor olmanız. Tablonu sen tasarla kısmından istediğiniz fotoğrafı belirterek her anınızı tablolaştırabilir ve duvarınızda, en güzel yerde görünmesini sağlayabilirsiniz.

Canvas Tablo oluşturmak bu kadar kolay olmamıştı. İsterseniz PlusCanvas'a verdiğiniz tablo siparişlerinizde fotoğraflarınızı Facebook ya da Instagramdan bile yükleyebilirsiniz. Sosyal Medyayı süsleyen fotoğraflarınız, en güzel anlarınız artık evinizin, ofisinizin duvarlarını da süsleyecek. Hemde Canvas Tablo güzelliği ve farkıyla.

Yorum Gönder

 
tic
Top