0
Sony tarafından Xperia Z3'ün yazılım özelliklerinden bir kaçı yayınlandı. Bir süredir Xperia Z2 ile donanım özellikleri benzer olduğu için “neden Xperia Z3 alayım” tartışmaları yaşanıyordu. Bu video telefonun yazılımsal olarak daha iyi konumda olduğunu vurgulamak için geldi. Neden Xperia Z3 almanız gerektiğini gösteren video yazımızın sonunda. Ondan önce özellikleri bir de yazarak verelim.

Xperia Transfer

Bir Xperia Z3 aldığınız zaman eski cihazınızdan bilgilerinizi çok basit bir şekilde yeni cihazınıza aktarabileceksiniz. Mesajlar, çağrılar, diğer uygulamaların tüm verileri yeni cihazınızda olacak.

Bluetooth kilit açma

Xperia Z3 ile herhangi bir giyilebilir teknoloji ya da bir bluetooth kulaklık yan yana geldiğinde basit bir şekilde bağlantı kuruluyor. Siz eşleştirme yapmak için asla zahmet etmiyorsunuz.

Ultra stamina modu

Xperia Z3 detaylı yazılım özellikleriSony'nin ultra stamina modu bu güne kadar gelmiş geçmiş en iyi güç tasarruf modlarından biri olarak karşımızda. Xperia Z3le birlikte bataryanın ömrü uzatılıyor ama Ultra Stamina Modu ile matarya ömrü bir haftaya kadar çıkabiliyor. Bu inanılmaz özellikle harika bir cihaz deneyimi yaşayacaksınız. Elbette yeni nesil güç tasarruf modu cihazınız bazı özelliklerini kısıtlıyor.

Hızlı ayarlar

Xperia Z3'ün bildirim ekranı tamamen kişiselleştirilebilir şekilde geliyor. Üst kısımda yer alan hızlı ayar kısmı
ikonları tamamen değiştirilebilir şekilde geliyor. İhtiyacınız olanı burada bulundurabiliyorsunuz. İhtiyacınız olmayanları çıkarabiliyorsunuz.

Yeni güncelleme merkezi

Xperia Z3'te güncelleme merkezi de değişiyor. Yeni güncelleme merkezi, güncellemelerizi daha hızlı ve daha basit şekilde yapmanıza olanak tanıyor.

Akllı ekran

Bir çok kişinin sinir olduğu istemeyen ekran dönmeleri Xperia Z3'te olmayacak. Akıllı ekran teknolojisi sayesinde cihazınız gerekli olmadığı durumlarda ya da cidden ekranı döndürmek istemediğiniz durumlarda ekranınız istediğiniz gibi kalacak.

Ekran videosu alma

Bu özellik bazı uygulamalarla sağlanabiliyordu. Root yetkilerini verdiğiniz taktirde bası uygulamalar ekran kaydı yapabiliyor ama Xperia Z3'te bu özellik entegre olarak geliyor. Cihazda ekranınızı kaydedebilirsiniz.

Ekran haraketleri ve sensörler

Daha önce bir çok cihazda gördüğümüz bazı özellikler Xperia Z3'e de eklenmiş. LG'den çift dokunarak ekran kilidini açma özelliği alınmış. Aynı zamanda herhangi bir arama geldiğinde cevaplamak için telefonu kulağınıza götürmeniz yetiyor. Ayrıca gözle kontrol sistemine benzer bir sistem de Xperia Z3'ün önemli özellikleri arasına eklenmiş. Ekrana baktığınız müddetçe ışık hep açık kalıyor.


Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top