0
1 Eylül 2014'de Forbes ve Statista tarafından açıklanan internet kullanım istatistikleri masaüstü ve mobil internet üzerinden internet kullanımı konusunda bize değerli bilgiler veriyor.

2005 yılında 1 milyon civarında olan internet kullanımı 9 yılda 3 milyona dayandığını görebiliyoruz. Dünya'nın neredeyse yüzde 30'luk kesimini içine alan bu kullanıcı sayısı internetin hızla yayıldığını gösteriyor. Bu kullanıcı sayısı yaklaşık 2.5/6'sına denk geliyor. İnternet her ne kadar bilgi amaçlı kullanıyor olsa da raporlar sonucunda pazarlama ve tanıtım konusunda geleneksel medya'yı geride bıraktığını görebiliriz.

Eğer siz de İnternet üzerinde var olmak istiyorsanız, hızlı ve kolay bir şekilde kodlama ile zaman kaybetmeden Wix ile internet sitesi yapabilirsiniz. Wix dünya genelinde kullanılan Türkçe dil seçeneğine sahip 54 milyon kullanıcıya sahip ücretsiz web site yapma aracıdır.


Wix sayesinde hem kişisel hem de kurumsal ihtiyaçlarınıza uygun HTML5 formatında şık web sitesini birkaç adımda kolaylıkla tamamen ücretsiz olarak yapabilirsiniz. Üstelik hosting ve alan adı bedava.

Wix'in sunduğu ücretsiz bazı özelliklerden bahsetmek gerekirse,

- Kolay. Hızlı. Güzel. 

Bu özellik herhangi program ve kodlama dili bilmenize gerek kalmadan sıfırdan kendi belirlediğiniz sınırlar dahilinde web sitesi yapmaya yarayan özelliktir.

- İleri HTML5 Teknolojisi

HTML5 teknolojisi ile daha az zaman harcayarak daha güzel, daha estetik kullanıcı dostu olan web siteleri hazırlanabiliyor. Wix i diğerlerinden ayıran bu özellik sayesinde sürükle bırak teknolojisi kullanarak hayal gücünüze bağlı web siteleri yaratabiliyorsunuz.

- Yüzlerce Mükemmel Tasarım

Wix sayesinde yüzlerce hazır tasarımdan birini seçerek kişisel, kurumsal hatta isterseniz satış sayfanızı ücretsiz olarak yapabilir hatta para bile kazanabilirsiniz!

- Üst Düzey Barındırma

Wix'in sunduğu barındırma teknolojisi sayesinde bulut ortamında web sitenize hızlı bir şekilde erişebileceksiniz.

Tüm bu özellikleri ücretsiz olarak kullanmak için http://tr.wix.com'a giriş yaptıktan sonra "Giriş/Kaydol" bağlantısına tıklamanız yeterlidir..


Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top