0
Kaçırmayın diyeceğim ama gerek yok. Microsoft'un Surface tabletleri her zaman indirimde. Çünkü satamıyorlar. Bizde anlamadık. Gayet ince zarif, görünüyor. Klavyesi falan çok şık. Metre arayüzü tabletlere inanılmaz yakışıyor ama Surface bir türlü satılmıyor.

Surface tabletler neden sürekli indirimde?

Microsoft, stokları eritmek için daha önceleri de bir çok kez indirime gitti. Bunların çoğu kalıcı indirimlerdi. Fiyatlar inanılmaz düştü. Peki neden Surface tabletler sürekli indirime giriyor? Tabi ki fiyatları yüzünden. İnsanlar daha ucuza iPad alabiliyor. Microsoft inanılmaz bir şekilde ateş pahası tablet üretti. Tabi ki satamazsın.

Surface tabletler neden satmıyor?

Microsoft, Surface'in hayatı boyunca indirim yaptı diyebiliriz. İnidrimle birlikte kampanya bile düzenleyen Microsoft, piyasdaki iPadleri azaltmak için insanlara para bile verdi. “iPadini getir 200$ götür.” Bir türlü Microsoft'un talihi dönmedi. Birincisi tabletler çok pahalı. Daha iyi tabletleri daha ucuza alabilirsiniz. İkincisi Microsoft, Windows konusunda çok iyi olabilir ama fiziksel ürünleri konusunda pek şanslı değil. Windows Phone kullanım oranlarının düşmesini buna bağlıyoruz. “Surface'i daha ucuza başka bir şirket üretseydi kesin çok tutardı.” son olarakta insanlar sanırım metro arayüzünden nefret ettiler. Bu güne kadar Windows Vista Microsoft'un en büyük hatası olarak görüldü ama Windows 8 onu çoktan geride bıraktı. “Windows kullanım oranları” yazımızda, işletim sistemi kullanım oranları sıralamasında dediğimizi daha iyi anlayacaksınız.

Surface yeni indirim detayları

Yazının sonuna gereksiz olan yeni indirim detaylarını sakladık. Surface 2'de 100$ indirim var. 32Gb ve 64 Gb modellerinde 100$ indirimle beraber fiyatlar 349$ ve 449$ oluyor. Allah aşkına kaç tane insan 449$ veripte Windows 8 işletim sistemi bir tablet alır? Apple varken Microsoft mağazasına kim gider? Acı ama gerçek bu...
HTC Nexus 9 doğrulandı. İşte bilgiler...


Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top