0
Nokia isminin telefon markası olmaktan azad edildiğini “Nokia artık telefon markası olmayacak” haberimizde verdik. Nokia'nın telefon bölümünü satın almasından sonra insanların içten içer nefret ettiği Microsoft'un Nokia ismini telefonlardan sileceği yönündeki haberlerden sonra nefretleri ve dikkatleri daha çok üstüne çekti. Şimdi Nokia'nın yerine hangi isim geleceği konuşuluyor. Haberimizde Lumia dedik ama elbette değişebilir. Paylaşılan bir görselde bir telefonun ön tarafında Microsoft yazısı görülüyor.

Doğrulu kanıtlanmayan fotoğrafa göre Microsoft telefonlarına kendi ismini verecek ya da en azından bir kaçına bu ismi koyacak. İsmin hiç yakışmadığını çok eğreti durduğunu söylemeden edemeyeceğiz.

Microsoft, mobil sektörede can çekişiyor. Windows Phone satışları günden güne düşüyor. Kullanım azalıyor. Telefon konusunda başarılı olabilecekler mi? Zira telefon üreticileri teşvikle bile Windows Phone cihaz üretmezlerken Microsoft, kendi cihazlarıla Windows Phone satışlarını arttırabilecek mi?

Microsoft markalı telefondan ilk görsel

İlgili - Nowwhereelse
Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top