0
Yakın geçmişin en popüler bulmaca oyunlarından biri olan Candy Crushla aynı kategoride yer alan Jelly Splash bulmaca ve renk tamamlama oyunlarını sevenler için harika bir alternatif diyebiliriz. Rengarenk yapısıyla sizleri mutlu eden bir görünüme sahip olan oyun, büyük küçük herkesin oynayabileceği türden bir yapıa sahip. Oyun ücretsiz olduğundan Jelly Splash indirmek oldukça basit. Şimdi Android cihazlarınızla oynamaya başlayabilirsiniz.

Jelly Splash özellikleri

  • Oyun hem Android hem iOS hem de Facebook üzerinden masaüstü sürümlerine sahip. İstediğiniz yerden istediğiniz zaman aynı hesapla oyuna bağlanmak mümkün.
  • Oyun ücretsiz. Hızlı gelişmek isteyenler oyun içi satın alma tekliflerinden yararlanabiliyorlar. Para kullananla kullanmayan arasında rekabet açısından bir fark yok.
  • Oyunun popülerliği yüksek. Tamindir bulmaca oyunları kategorisinde şu sıralar 9. sırada yer alan oyun gerçekten seviliyor.
  • Oyunu facebook hesabınızla bağlayın ve arkadaşlarınızın arasından Jelly Splash oynayanlarla amansız bir mücadeleye girişin. Hanginiz daha iyi?
  • Jelly Splash 280 adet zorlu seviyeye sahip bir oyun. Asla bitmeyecek. Gelen güncellemelerle oyuna yeni zorlu seviyelerde eklenecek. Ayrıca oyunun sürekli güncelleme aldığını da ekleyelim.
  • Grafik kalitesi oldukça güzel, hatta çok şirin. Bu renkler sizin yüzünüzü güldürecek. Sevimli jölelerin bağımlısı olacaksınız.
jelly splash iosjelly splash ios

jelly splash androidjelly splash android

Jelly Splash Android oyunu bulmaca oyunları içerisinde zaman geçirebileceğiniz ve gerçekten canınızı sıkmadan eğlenebileceğiniz harika bir oyun. Candy Crush'ta canınızı sıkan geçilemeyen bölümlere burada rastlamayacaksınız. Jelly Splash indirmek için aşağıdaki butonları kullanın.

jelly splash ios     jelly splash android

Yorum Gönder

 
tic
Top