0
Google bugün iOS içinGoogle Play Movies & TV uygulamasını güncelledi. Güncellemeyle gelen en dikkat çekici özellik çevrimdışı seçeneğinin eklenmesi. IOS cihazlarınızda bundan sonra Google Play Movies & TV uygulamasıyla istediğinizi indirdikten sonra o içeriğe çevrim dışı erişebileceksiniz. Her yerde internete erişemeyenler için harika bir özellik.

Google Play Movies & TV iOS güncellemesinden sonra aklımıza gelen ilk şey daha önceden konuşulan Youtube'un aynı içerikli güncellemesi oldu. Bildiğiniz gibi Youtube için de aynı özelliğin kullanılması planlanıyordu. Youtube'tan offline video izlenebielcekti. Ayrıca yeni yayınlanması planlanan Youtube Music uygulamasıyla da çevrimdışı müzik dinlemek mümkün olacaktı. Bu planların ilk olarak iOS için Google Play Movies & TV uygulamasına gelmesi Android kullanıcılarını üzse de Youtube için benzer bir güncellemeyi hala bekliyoruz.

Google Play Movies & TV uygulamasında internet bağlantınızla istediğinizi indirdikten sonra internet bağlantısı olmadan herhangi bir yerde izleyebilirsiniz. Bu güncelleme sizce de mantıklı olmamış mı?


İlgili - TNW
Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top