0
Google yine çok konuşulacak ve rakiplerini toza dumana katacak bir özellikle Gmail'i ön plana çıkardı. Artık Gmail ile para göndermek ve para almak, hatta para talep etmek mümkün. Google Wallet'in Gmail'e entegre edilmesi sonucu ortaya harika bir özellik çıktı. Bundan sonra Gmail hesabımızdan birisine e-postayla para gönderebilecek ve alabileceğiz.

Bu işlemler şu an ülkemizde kullanılmıyor ama çok yakında hizmete açılacak. Para göndermek ve almak için Google Wallet hesabınızın olması gerekiyor. Zaten bir Gmail hesabınız varsa Google Wallet'in olmaması gibi bir durum söz konusu olmuyor.

Para gönderme ve talep etme işlemleri de inanılmaz kolay şekilde ayarlanmış. Sadece normal bir e-posta hazırlar gibi göndericinin mail adresini ve konuyu yazın daha sonra mail oluşturma kısmında yer alan para gönderme butonuna tıklayın. Bu kısım sizi Wallet hesabınıza bağlayacak ve oradan ne kadar para almak ve göndermek istediğinizi yazabileceksiniz. Akabinde para karşı tarafa gitmiş olacak.

Bu özellik e-posta sağlayıcılar arasında devrim niteliğinde. Ayrıca Paypal gibi sistemleri de tehtid ediyor. Google elbette alıcı satıcı koruması gibi sözleşmeleri devreye sokmuş. Yani hesabınızdan kontrolünüz dışında para çıkması söz konusu değil. Paypal gibi profesyonel şirketler, Google'ın bu özelliği karşısında nasıl önlem alacaklar?
JunkWare Removal Tool

Gmail ile para gönderin, para alın...

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top