0
Android cihazınızı işlerinizde kullanıyorsanız size harika uygulamalarla tanıştıracağız. Yolda, otobüste çalışmayı sevenler için çok yararlı bu uygulamalar, office belgelerini PDF formatına dönüştrebiliyor. Bilgisayarlarımızda çok sık kullandığımız bu özellik şu uygulamalarla kullanılıyor.
Bu uygulamaları indirindikten sonra aşağıda anlatıldığı gibi kullanabilirsiniz. İşlem dışarıdan karışık gibi gelse de ofis dosyalarını pdf formatına dönüştürmek çok basit.
Androidde office dökümanları nasıl pdf ye dönüştürülür?
Dönüştürmek istediğiniz dosya türüne göre uygulamayı indirmelisiniz. Örneğin bir Word dosyası dönüştürmek istiyorsanız Word – PDF linkini kullanarak ilgili uygulamayı indirin. İlgili uygulamayı açın ve ortada yer alan “select file” butonuna tıklayın. Burada dönüştürmek istediğini dosyayı seçin.

Yukarıdaki işlem dönüştürme işlemini direk olarak başlatacaktır. Bu aşamada beklemek gerekiyor. Seçtiğiniz dosyanın büyüklüğüne göre işlem uzun sürebilir. Maalesef her dosya tipi için farklı bir uygulama kullanmalısınız. Sizlere 3 dosya tipi için kullanılan uygulamaları yukarıda verdik. Hangisine ihtiyacınız varsa onu indirin. 3'ü de telefonunuzda bulunabilir.

Dönüştürülen dosyanın görüntülenmesi için de ayrı bir uygulamaya ihtiyacınız var. Adobe Reader size bu imkanı sunuyor. PDF dosyalarını görüntülemek için buradaki uygulamayı indirin.
Android cihazınızı hızlandırın

Android cihazınızı ofise dönüştürün

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top