0
Yeni telefon alacaklar ve bu işten biraz uzak olanlar için harika bir açıklama yazısı, akıllı telefonlar için kullanılan seviye kelimeleri ne anlama geliyor? Hangi telefonu almalıyım? Bu yazıda giriş seviyesi orda seviye ve ileri seviye akıllı telefonların özelliklerinden bahsedeceğiz. Hangi kategoriden telefon almanız gerektiğine kolay bir şekilde karar verebileceksiniz.

Giriş seviyesi akıllı telefonlar

Daha çok konuşmaya yarayan bir çoğunun şarjı uzun süre giden ucuz telefonlardır. Oyun oynamayanlar gelişmiş uygulamaları kullanmayanlar için yeterli bir cihazdır. Kameralar son derece kötü olup kaliteli fotoğraf çekmek isteyenlerin uzak durması gerekir. Giriş seviyesi akıllı telefonlar ucuzdur. Bu nedenle daha çok gelişmekte olan ülkelerde çok satılır. Bu ülkelerin kullanım durumlarına göre genellikle çift sim kart özellikleri vardır. Depolama alanları yetersizdir. Genel olarak sadece konuşmak amacıyla kullanılırlar.

Orta seviye akıllı telefonlar

Fiyat olarak biraz daha yüksektir ama bazı özellikleri daha gelişmiştir. Ekran kalitesi yükselir. Belli bir seviyeye kadar oyun oynanabilir. Neredeyse bütün uygulamaları çalıştırabilirsiniz. Kamera kalitesi özçekim için uygundur. Arkadaşlarınızla, ailenizle geçirdiğiniz mutlu anları ölümsüzleştirmek için yeterli düzeyde kamera kalitesine sahiptir. Genel de şarjları az gider çünkü maliyeti düşürmek için kalitesiz veya güçsüz pil kullanılmştır.

Üst düzey akıllı telefonlar

Pahalı ve akıllı telefonun anlamını gerçekten icra eden telefon grubudur. Kamera, ekran, ve diğer donanımların hepsi kalitelidir. Günümüz teknolojisine ve şartlarına uygun geliştirilir. Yüksek kalite fotoğraf çekerler, her türlü oyunu oynayabilirsiniz. Muhtemelen Android'in son sürümüyle gelirler ya da yükseltilirler. Rahat kullanım sunarlar ve görüntü kaliteleri de oldukça yüksektir, tıpkı fiyatları gibi.

Akıllı telefon donanım kalite seviyeleri

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top