0
Windows 8'in TVYO uygulamasını sizlere tanıtacağız. Bu uygulama sayesinde yayınlanmış dizi ve filmlerin yanında canlı televizyon kanallarını da izleyebileceksiniz. Bir çok kanalaı canlı olarak izleyebileceğiniz bu uygulama, yerli ve yabancı bir çok diziyi takip etmenize olanak tanıyor. İstediğiniz zaman izleyebileceğiniz bu diziler her zaman listenizde durabiliyor.

TVYO Windows 8 uygulamasının en önemli özelliklerinden birisi mobil uygulama ile etkileşimde olması. Mobil uygulamanızı kullanarak bilgisayarınıza ya da televizyonunuza uzaktan erişebiliyorsunuz. Örneğin bilgisayarınızda TVYO uygulaması ile canlı televizyon izliyorsunuz diyelim. Mobil uygulama ile uygulamanın sesini kısmanız mümkün.

TVYO Windows 8 uygulaması ile neler yapabilirim diyenler için basit bir şekilde açıklayalım. Canlı televizyon izleyebilirsiniz, dizi kanallarını takip edebilirsiniz, ücretsiz yerli yabancı diziyi video şeklinde izleyebilirsiniz, müzik kanalları izlenebilir, spor kanalları en popüler kanallardandır, TVYO kumandam ile uzaktan kontrol... Bütün bu özellikler canlı televizyon izleme uygulaması ile TVYO'da.


Windows 8'den Televizyon Nasıl İzlenir?

İlgili – TVYO

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top