0
Microsoft, office programından sonra işletim sistemini de bulut servisi şeklinde sunabilir mi? Bir çok kişi buna imkansız gözüyle baksa da Microsoft'un çok kar getirecek bu işe olumlu baktığı yönünde işaretler var. Çıkan dedikodulara göre LinkeIn'de bulunan bazı profiller, Windows'un 365 sürümünün denendiğine işaret ediyor.

Microsoft'un Office 365 gibi Windows içinde aynı sistemi uygulayabileceği ve aylık, yıllık ödemelerle Windows'un bulut versiyonunu satacağı konuşuluyor. Kayıtsız Windows kullanan sayısına baktığımız zaman Microsoft'un bu işten ciddi manada kar edeceği kesin ama Windows'u bulut olarak hizmete sunmak mümkün mü?

Windows bir bulut hizmeti şeklinde kullanıma sunulursa üye olmadan ve ödeme yapmadan kullanmanın imkanı yok. Sadece bu şekilde düşünmekte gereksiz. Windows 365 gerçekleşirse Windows'unuza istediğiniz yerden istediğiniz bilgisayardan ulaşmanız mümkün olacak. Farklı bilgisayarlar için ayrı Windows satın almanıza gerek kalmayacak. Ama elbette şirketleri düşündüğümüzde bu duruma da bir sınır getirileceği kesin.

Biz böyle bir uygulamanın olamayacağını, Windows 365 gerçekleşse bile bir alternatif olarak gerçekleşeceğini düşünenlerdeniz. Siz ne düşünüyorsunuz?
Windows disk temizleme özelliği nasıl kullanılır?

Windows 365 söylentileri arttı

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top