0
Google+ da yayınlanan bir paylaşıma Google'ın ne kadar çok çalıştığını ortaya koyuyor. Şirket yöneticilerinden Singhal'in paylaştığı bilgiler Google'da geçen yıl tam 890 değişikliğin olduğunu gösteriyor. Google her gün yeni özellikler eklediği Google arama motoruna sadece 1 yılda tam 890 farklı özellik ekleyerek kendiyele yarışıyor.

Google'ın kullanım oranlarına baktığımızda bu çalışmanın karşılığını aldığını görüyoruz. Google'ın dünya çapında kullanım oranı %88'den faha fazla. Ülkemizde bu oran %95'den daha fazla. Yani Google rakipsiz diyebiliriz.

Google'ın arama motoru piyasasında tekel olması özellikle Avrupa birliğinde pek hoş karşılanmıyor. Bu sebeplerden bir çok sorun yaşayan Google, son anlaşmalar gereği diğer arama motorlarının içeriklerine de yer verileceğini duyurdu. Bu sayede rekabete katkı bile sağlayan Google, bu gelişmelerle bile popülerliğini arttırıyor.

Google'ın en önemli yenilikleri arasında tahminler, arayüz değişiklikleri, mobil aramalar, hazır cevaplar geliyor. Tüm bu özellikler her gün yeni değişikliklerle güncelleniyor. Verilen bilgilere göre Google hergün yeni bir özelliği arama motoruna ekliyor.

Google çok çalışıyor

İlgili – Google Plus

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top