0
General Mobile Discovery ile 3G'den görüntülü görüşme problemi yaşayanlar mevcut. Şirket güncellemelerle bunu halletmeye çalışsa da General Mobile Discovery 3G görüntülü görüşme sorunu bazıları için hala devam etmekte ve bir çoğu soruna çözüm bulamıyor. Eğer telefonun donanımında bir hata yoksa, ki çoğu bu şekilde 3G sorunu yazılımsal bir hata.

Şunu belirtelim iki sim de H+'ya bağlanıyor. Ama ikinci simden görüntülü görüşme yapmak isteyenler hata alabiliyor. Bir çok kişinin sim 1'den daha kaliteli sinyal aldığı doğru. Yani iki sim kart için de 3G kullanılabilir olsa da görüntülü görüşme yapmak için sim 1 kullanmanızı tavsiye ediyoruz. Belki General Mobile Discovery görüntülü görüşme problemini bu şekilde aşabilirsiniz.

General Mobile Discovery 3G görüntülü görüşme sorunu için cihazı Telpa'ya göndererek yazılım attıran insanlar maalesef çözüm bulamıyor. Cihaz kendilerine geri geldiğinde hala aynı sorunun devam ettiği görülüyor. Ama yine de 3G problemi olanlar Telpa'ya cihazları göndersin.


Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top